Om oss

Foto: Johan Pellas

Foto: Johan Pellas

Den 2 april 2013 blev vi stolta ägare till Lustigsgården. Vi lämnade vårt liv i Stockholm och flyttade hit till vackra Rättvik. Här har vi fått ett nytt typ av liv med högre livskvalitet där vi kan jobba tillsammans med gemensamma mål. Vårt mål är att göra Lustigsgården till ett trivsamt litet hotell med personligt inredda rum och service ifrån hjärtat. 

Niclas är utbildad sjökapten och har jobbat till sjöss i snart 23 år. Bland annat som befälhavare på färjor mellan Malmö och Travemunde. Skärgårdstrafik i Stockholms skärgård har också legat högt på agendan genom åren. 

Ulrica är utbildad inom turism med ekonomisk inriktning och har jobbat inom restaurang och konferens i över 20 år. De senaste åren som restaurangchef och konferensansvarig på M/S Teaterskeppet i Stockholm.

Vi har varit gifta sedan 2000 och tillsammans har vi en son som nu är 12 år och vår hund Jacksson.

Vi är båda händiga och har tidigare byggt om och renoverat två hus så vi har fått goda erfarenheter och kunskaper av att bygga och renovera tillsammans, vilket vi tycker är kul. Vårt stora projekt är nu att renovera upp ena byggnaden som stått helt oanvänd sedan många år tillbaka. Där kommer vi att se till att det blir 11 nya rum samt en cykelverkstad i källaren som även kan fungera som vallabod vintertid. De första rummen öppnades juli 2014 och de två sista rummen står klara i februari 2016.

 Vi önskar er alla varmt välkomna!