Delat badrum

Dubbelrum med delat badrum, 2 rum delar på ett badrum som ligger precis utanför rummen.

Eget badrum

Dubbelrum med eget badrum med dusch och toalett. De flesta rum med utsikt mot Siljan.

Balkongrum

Dubbelrum med balkong och milsvid utsikt över Siljan. Alla dessa rum har eget badrum med dusch och toalett.

Familjerum

Familjerum för 4 personer med eget badrum. De flesta med utsikt över Siljan. Rummen är som två rum, ett med dubbelsäng och det andra rummet med bäddsoffa eller våningssäng.

Personligt och hemtrevligt

Ett trivsamt boende i vackra Rättvik, i hjärtat av Dalarna. Lustigsgården har 14 individuellt inredda rum med en mix av modernt och gamla ting. Alla våra rum är belägna 1 trappa upp och hiss saknas. De flesta rummen har utsikt över Siljan. Vi har tre familjerum för upp till 5 personer. I dessa rum är det en del med dubbelsäng och ett tv-rum med en bäddsoffa som blir en 140 cm säng i utbäddat läge. Finns även plats att ställa in en ytterligare extra säng, kostnad tillkommer. Alla familjerummen har utsikt över Siljan. Tre dubbelrum med balkong och milsvid utsikt över Siljan. Eget badrum med dusch och toalett på rummet. Fyra dubbelrum med eget badrum med dusch och toalett på rummet. Fyra dubbelrum med delat badrum. 2 rum delar på ett badrum, badrummet ligger precis utanför rummen.

Alla rum har platt-tv och fritt wifi. I rummen ingår frukost, sängkläder och handdukar. Husdjur tillåts i vissa rum (kostnad tillkommer), vänligen kontakta oss för mer information.

Vi hälsar er varmt välkomna!