Covid-19

Kära gäst!

Covid-19 har förändrat världen! Vi arbetar för att driva vår verksamhet på bästa vis och ta emot er som gäster på ett så tryggt sätt som möjligt och minska smittspridning. Alla medarbetare som jobbar är friska! De som känner sig det minsta sjuka stannar hemma och vi litar på att även ni som gäster gör det.

Vi har endast 14 rum och som mest kan det bo 35 personer hos oss samtidigt, så ni beblandas inte med så många människor. Vi följer noga rekommendationerna från myndigheterna. Både kring enkla saker som att tvätta händerna oftare och hur vi behöver anpassa vår verksamhet.

Vi har utökat våra hygienrutiner. Vi har handsprit utplacerat bland annat i receptionen och i matsalen och uppmanar alla våra gäster att använda dessa när ni kommer och innan ni går in i frukostmatsalen.

Frukost
Vi har anpassat frukosten så till vida att vi delat in frukosten i olika sittningar för att minska risken att många kommer samtidigt. Tillhör du en riskgrupp så kan du beställa en frukostbricka för att ta med till rummet. Under sommartid har vi även flera olika platser utomhus att sitta på.

Städning
Vi är noga med städningen och nu extra noga med de ytor som berörs ofta så som stolsryggar, handtag, fjärrkontrollen, lampknappar mm.
Vi går inte in på era rum och städar under er vistelse, om ni inte ber om det. Detta för att ni ska känna trygghet att ingen varit inne och rört vid något i ert rum. Vill ni ha nya handdukar eller något annat är det bara att ni säger till i receptionen.

I Rättvik finns många trevliga butiker och restauranger som är Coronamedvetna och tar ansvar. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Vi vill att du tryggt ska komma och bo hos oss. Du når oss på info@lustigsgarden.se eller på telefon 0248-10039

Varmt välkomna till oss och vackra Rättvik!

Susanne & Tomas med personal